5 τρόποι για να μειώσετε το κόστος ασφάλισης υγείας

εθνική ασφαλιστική

Οι οργανισμοί ασφάλισης υγείας όπως η Εθνική Ασφαλιστική εξετάζουν διάφορους παράγοντες όταν αποφασίζουν για το κόστος ασφάλισής σας και το συνολικό σχέδιο κάλυψης. Μερικοί παράγοντες αυξάνουν τα ασφάλιστρα σας, ενώ άλλοι τους μειώνουν και σας εξοικονομούν χρήματα. Εδώ είναι πέντε έξυπνες λύσεις για να μειώσετε από την αρχή της κάλυψης τα έξοδα σας για ασφάλισης υγείας.

Βρείτε έναν κατάλληλο παροχέα

Πολλοί άνθρωποι ξεκινουν ένα σχέδιο ασφάλισης υγείας χωρίς καν να κατανοούν τις καλύψεις τους. Έτσι, πληρώνουν για καλύψεις που δεν χρειάζονται πραγματικά και δεν καταλήγουν να χρησιμοποιούν αυτά που πραγματικά χρειάζονται. Μπορείτε να αποφύγετε αυτήν την σπατάλη χρόνου και χρήματος απλά μελετώντας καλά τις προσφερόμενες καλύψεις πριν αποδεχτείτε ένα σχέδιο. Η μάθηση περισσότερων σχετικά με τα διάφορα προγράμματα σας βοηθά να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση και σας εξοικονομείτε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Μειώστε το αλκοόλ

Η πρόσληψη αλκοόλ παίζει επίσης ένα ρόλο στο κόστος σας. Εάν πίνετε υπερβολικά, θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για παθήσεις στο ήπαρ και τις καρδιακές παθήσεις, γεγονός που αυξάνει τελικά τα ασφάλιστρά σας. Μειώστε το αλκοόλ και τα ασφάλιστρά σας θα μειωθούν κατακόρυφα.

Ένα μήλο την ημέρα

Ενώ το ρητό “ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα”, είναι αλήθεια, ουσιαστικά σας λέει πως η πρόληψη σας κρατά μακριά από τους γιατρούς. Η φροντίδα για καλή διατροφή και διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι ουσιαστικοί παράγοντας για τη καλή υγεία, καθώς το βάρος και ο ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος) σας επηρεάζουν τα ασφάλιστρα σας.

Γυμναστείτε

Η αύξηση του χρόνου που περνάτε σε ένα γυμναστήριο είναι επίσης χρήσιμη. Μερικοί πάροχοι προσφέρουν κίνητρα για να βγάλουν τους χρήστες από τον καναπέ στο γυμναστήριο. Η παρακολούθηση των επιπέδων γυμναστικής και άσκησης σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω εκπτώσεων και άλλων προνομίων με ορισμένους παρόχους.

Κόψε το κάπνισμα

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια που αυξάνει κατακόρυφα τα ασφάλιστρά σας. Εσείς βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για τον καρκίνο του πνεύμονα και το εμφύσημα, επομένως τα ασφάλιστρά σας θα είναι υψηλότερα για να καλύψουν αυτό το κόστος. Αν δεν έχετε κόψει το κάπνισμα, τώρα είναι η ώρα! Οι περισσότεροι πάροχοι ασφάλειας υγείας απαιτούν ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς νικοτίνη για να θεωρήσουν κάποιον ως μη καπνιστή.

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!