Ερωτήσεις; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δημοφιλείς ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την ασφάλιση υγείας και τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, όπως Prime, EuroLife, Εθνική Ασφαλιστική και άλλες...

Η ασφάλιση ζωής Εθνική Ασφαλιστική είναι μια από τις σύγχρονες ευκολίες που συχνά οι άνθρωποι υποτιμούν. Κάποιοι επίσης θεωρούν ότι το να έχεις ασφάλιση υγείας είναι το μόνο που χρειάζεσαι από άποψη παροχών. Δυστυχώς, είναι πολύ αργά όταν έρθει η ώρα να συνειδητοποιήσουν πόσο ευεργετική θα ήταν πράγματι η ασφάλιση ζωής, για εκείνους και τις οικογένειές τους. Αγνοούν επίσης το γεγονός ότι τα έξοδα κηδείας έφτασαν στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να συζητήσουμε μαζί τα πλεονεκτήματα ενός προγράμματος ασφάλισης ζωής.

Όσο ουσιαστική και να είναι η ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που ενώ πιστεύουν έντονα στα πλεονεκτήματά της, απλά δεν αντέχουν οικονομικά το ετήσιο ή μηνιαίο ασφάλιστρο. Για παράδειγμα, η ακριβή ασφάλιση – η Εθνική Ασφαλιστική Κύπρος. Ακόμη και μερικοί εργοδότες αποφάσισαν πως να δαπανούν για προγράμματα ασφάλισης υγείας για τους υπαλλήλους τους είναι απλά ένα επιπλέον κόστος. Έτσι, αυτοί οι εργοδότες αναγκάζουν τους υπαλλήλους τους να χρηματοδοτούν όλο το κόστος της ιδιωτικής ασφάλισής τους από την τσέπη τους.

Η απόκτηση ασφάλισης υγείας είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που θα μπορούσατε να πάρετε ποτέ. Αν και οι περισσότερες κυβερνήσεις παρέχουν ορισμένες βασικές ιατρικές υπηρεσίες δωρεάν ή επιδοτούν το κόστος αυτών των υπηρεσιών, καλύπτουν έτσι μόνο τα βασικά και τίποτα περισσότερο. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν μια γκάμα επιλογών πληρωμής για να κάνουν την ασφάλιση υγείας προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Αλλά το να έχετε ασφάλιση υγείας δεν είναι η μόνη λύση για όλα τα ιατρικά σας προβλήματα.

Με απλά λόγια, η ασφάλιση υγείας είναι μια ειδική ρύθμιση που έχει να κάνει με την πληρωμή μηνιαίων ή ετήσιων ασφαλίστρων προς μια ασφαλιστική εταιρεία. Αυτές οι πληρωμές είναι μια εγγύηση ότι μόλις ο ασφαλισμένος αρρωστήσει η ασφαλιστική εταιρεία θα πραγματοποιήσει πληρωμές για ιατρικά έξοδα, για την κάλυψη ή τον περιορισμό του συνολικού κόστους περίθαλψης.

Ως συμπέρασμα, η ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια, είναι απαραίτητη! Γιατί να αφήσετε την υγεία της οικογένειάς σας στην τύχη; Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Αλλά επιλέξτε σωστά, μην επιλέξετε την Εθνική Ασφαλιστική.