Πώς να πληρώσετε λιγότερα για την ασφάλιση υγείας

εθνική ασφαλιστική

Όλοι εκτιμούν τα χαμηλότερα τέλη για την ασφάλιση υγείας τους. Το κόστος της ασφάλειάς σας βασίζεται σε μερικούς παράγοντες, όπως η ηλικία σας και το γενικό ιστορικό υγείας. Αλλά υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε λιγότερα για την ασφάλειά σας, ανεξάρτητα από αυτούς τους παράγοντες.

Να προσέχεις τον εαυτό σου

Μπορεί να φαντάζει οφθαλμοφανές, αλλά η φροντίδα της υγείας σας σημαίνει λιγότερα ταξίδια στον γιατρό και λιγότερα χρήματα από την τσέπη σας για να καλύψετε τυχόν ιατρικά έξοδα. Ο παροχέας σας εξετάζει επίσης το ιστορικό σας σχετικά με το κάπνισμα, το βάρος και άλλους παράγοντες υγείας πριν σας προσφέρει ασφάλιση. Η καλή υγεία σημαίνει λιγότερο χρόνο μακριά από την εργασία και περισσότερα χρήματα για εσάς.

Δείτε τις επιλογές σας

Πριν αποφασίσετε για έναν ιδιωτικό πάροχο ασφάλισης υγείας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τις επιλογές σας. Όσο καλύτερα έναν πάροχο, τόσο πιο πιθανό είναι να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Μάθετε τα πάντα για το σχέδιό σας

Η εκμάθηση των λεπτομερειών του σχεδίου σας είναι επίσης χρήσιμη για την αξιοποίηση ορισμένων καλύψεων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε ένα σχέδιο συν-πληρωμής, το οποίο κατανέμει το κόστος μεταξύ εσάς και της εταιρείας σας, με αποτέλεσμα τα χαμηλότερα ασφάλιστρα. Μπορείτε επίσης να μάθετε για την αύξηση των υπερβολικών τελών και για μια έκπτωση χωρίς απαιτήσεις που μπορεί να είναι διαθέσιμη για το σχέδιό σας. Η εκμάθηση αυτών των σχεδίων από την Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να συμβάλει στη μείωση των τελών σας.

Προτιμήστε συγκεκριμένα νοσοκομεία

Μερικά ασφαλιστικά δίκτυα προσφέρουν χαμηλότερο κόστος όταν εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο νοσοκομειακό σύστημα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλότερο κόστος χρησιμοποιώντας τα νοσοκομεία μέσα σε αυτό το σύστημα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα εάν σχεδιάζετε να ζήσετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος για αρκετά χρόνια και να μην μετακομίσετε.

Περίοδο αναμονής

Για να μειώσετε το συνολικό κόστος, μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετηθεί σε μια λίστα αναμονής για τη θεραπεία σας. Μερικοί ασφαλιστές έχουν ένα σύστημα όπου, εάν η θεραπεία σας έχει τεθεί σε μεγαλύτερη διάρκεια από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πληρώνουν για το μεγαλύτερο μέρος του κόστους. Αυτό παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που μπορεί να χρωστάτε στις θεραπείες σας.

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!