Οφέλη από την ασφάλιση υγείας για άτομα άνω των 65 ετών

Εθνική Ασφαλιστική

Είναι σημαντικό να έχετε ασφάλεια υγείας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την ευημερία σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεστε πραγματικά ασφάλεια υγείας μόνο όταν είστε πολύ νέοι, καθώς αυτή είναι η περίοδος που πηγαίνουμε πιο συχνά στο γιατρό, περισσότερο για ελέγχους ρουτίνας. Ωστόσο, η καλή ασφάλιση υγείας πρέπει να χρησιμοποιείται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας, ειδικά καθώς μεγαλώνετε και περνάτε πάνω από την ηλικία των 65 ετών. Εδώ είναι μερικά οφέλη από την ασφάλισης υγείας για άτομα άνω των 65 ετών.Δείτε Κύπρος Εταιρείες όπως η EuroLife, η Prime, η Εθνική Ασφαλιστική, η GAP κ.α.

Καλύτερη σχέση προσωπικού-ασθενών

Όταν περάσετε πλέων τα 60, πιθανόν να χρειάζεστε περισσότερη φροντίδα και βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με ιδιωτική ασφάλιση υγείας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια άνετη διαμονή στο ιδιωτικό δωμάτιό σας. Με μεγαλύτερη αναλογία προσωπικού προς ασθενή, μπορείτε να πάρετε την προσοχή που χρειάζεστε, μέσω της κάλυψης της ασφάλειάς σας.

Εκτεταμένος κατάλογος θεραπειών και εξετάσεων

Καθώς μεγαλώνετε, το σώμα σας είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσει προβλήματα που  έρχονται με την ηλικία. Είναι πιο πιθανό να χρειαστείτε εξειδικευμένες αναλύσεις για τη διάγνωση περίπλοκων προβλημάτων, κάτι που δεν συναντάται τόσο στους νεότερους. Οι ιδιωτικές εταιρείες ασφάλισης υγείας προσφέρουν κάλυψη για αυτούς τους τύπους εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης αίματος και των υπερήχων, καθώς και ακόμη πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως οι μαγνητικές τομογραφίες, οι εξετάσεις PET και CT. Αυτός ο εκτενής κατάλογος θεραπειών είναι διαθέσιμος σε όλους τους κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για άτομα άνω των 65 ετών.

Χαμηλότερο κόστος ασφάλισης

Η μετάβαση σε έναν νέο πάροχο ασφάλισης υγείας φαίνεται επικίνδυνο όταν είσαι 65 ετών επειδή συχνά δε προσφέρουν ασφάλιση σε άτομα με υπάρχουσες παθήσεις. Ωστόσο, μιλώντας με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.  Όχι μόνο ο σύμβουλος σας, αλλά και η Εθνική Ασφαλιστική, μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε έναν καλό πάροχο, αλλά μπορούν επίσης να σας προτείνουν τρόπους να μειώσετε τα ασφάλιστρα και να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλειά σας.

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!