Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασφάλεια υγείας των παιδιών

Εθνική Ινσοράνκε Κύπρος

Όταν τα παιδιά σας αρρωσταίνουν, ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνατε για να τα βοηθήσετε να αισθανθούν καλύτερα. Αν και μπορείτε να δοκιμάσετε τις εσωτερικές θεραπείες, έχοντας καλή ιατρική ασφάλιση είναι ο καλύτερος τρόπος να τους πάρετε τη βοήθεια που χρειάζονται από ειδικευμένους επαγγελματίες και ειδικούς. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός γενικού ιδιωτικού φορέα ασφάλισης υγείας, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες πιο προσαρμοσμένες για τα παιδιά. Πιο κάτω θα βρείτε ότι πρέπει να ξέρετε για την ασφάλιση υγείας των παιδιών.

Χρειάζομαι πραγματικά ασφάλεια για τα παιδιά;

Το αν χρειάζεστε ή όχι ασφάλεια υγείας για το παιδί σας εξαρτάται από την προσωπικές σας συνθήκες. Αν και είναι μια καλή προφύλαξη να έχετε αυτή τη βοήθεια, τα κανονικά επίπεδα υγείας και ασθένειας του παιδιού σας μπορούν να σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε την απόφασή σας. Εάν το παιδί σας αρρωσταίνει συχνά ή έχει κάποια διαρκή πάθηση, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να επενδύσετε σε ένα εξειδικευμένο σχέδιο ασφάλισης υγείας για το παιδί σας. Διαφορετικά, ένα πιο γενικό σχέδιο θα πρέπει να είναι αρκετό για να καλύψει επισκέψεις γιατρού και εξετάσεις.

Επιλογή Παροχέα

Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί, όπως η Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου, που προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες για την περίθαλψη των παιδιών. Οι πάροχοι ασφάλισης υγείας, όπως η Aviva και η Axa, έχουν ειδικά προγράμματα για τους νέους με χρήσιμες καλύψεις για τους γονείς. Υπάρχουν όμως και άλλες ασφαλιστικές εταιρίες που προσφέρουν σχέδια για ολόκληρη την οικογένεια. Εταιρείες όπως η BUPA έχουν σχέδια για το κάθε μέλος της οικογένειάς σας, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε ξεχωριστό σχέδιο για τα παιδιά σας. Η εταιρεία που επιλέγετε να συμμετάσχετε εξαρτάται από τις καλύψεις που χρειάζεστε.

Διαφορετικές υπηρεσίες

Ανάλογα με τον οργανισμό στον οποίο υπάγεστε, οι ιδιωτικοί φορείς ασφάλισης υγείας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για τους γονείς και τα παιδιά τους. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές όπως τις συμβουλές υγείας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα ή μέσω του τηλεφώνου, το επίδομα εξόδων νοσηλείας ανά διανυκτέρευση και την πρόσβαση σε μια γραμμή παιδιατρικής βοήθειας οποτεδήποτε ή οπουδήποτε. Οι γονείς επωφελούνται από τις προσφορές σε γυμναστήρια και άλλα προνόμια των κατόχων ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Τελικά, η απόφασή είναι δική σας να επιλέξετε τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν.

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!