8 Αναπάντεχα οφέλη από την ασφάλιση υγείας

η Εθνική Ασφαλιστική

Διάφοροι ειδικοί στην ασφάλιση υγείας όπως η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρουν πολλά προγράμματα παροχών στα μέλη τους. Αυτά τα οφέλη είναι χρήσιμα όταν χρειάζεστε επείγουσα υγειονομική περίθαλψη ή απλά δεν έχετε τα μέσα για τη χρηματοδότηση της φροντίδας για χρόνιες παθήσεις. Εδώ είναι οκτώ λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ασφάλιση υγείας.

Αποκλειστικές εκπτώσεις μελών

Πολλοί πάροχοι ασφάλισης υγείας παρέχουν στους κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων ειδικές εκπτώσεις και προνόμια. Αυτά είναι συνήθως διαθέσιμα για τα καταστήματα και τους εμπόρους που συμμετέχουν, όπως η μειωμένες συνδρομές στο γυμναστήριο.

Αποκτήστε πρόσβαση σε εξειδικευμένες θεραπείες

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για κατόχους ασφαλιστηρίου είναι ότι έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες θεραπείες που δεν είναι διαθέσιμες χωρίς ασφάλιση. Το γεγονός ότι είστε μέλος ενός δικτύου υγείας σας προσφέρει πρόσβαση σε τέτοιου είδους διαδικασίες.

Η φυσιοθεραπεία είναι μια επιλογή

Η φυσιοθεραπεία είναι ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν χωρίς ασφάλιση υγείας. Το να είστε μέρος ενός δικτύου σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από αυτή τη διαδικασία χωρίς υπερβολικό κόστος και χωρίς να διακινδυνεύσετε την υγεία σας.

Κάλυψη του καρκίνου

Η κάλυψη του καρκίνου είναι ένα άλλο πράγμα που δεν προσφέρουν όλοι οι δημόσιοι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης και συχνά απαιτεί από τον ασθενή την κάλυψη των εξόδων. Ωστόσο, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας καλύπτουν τις απαραίτητες θεραπείες για τον καρκίνο, δίνοντάς σας ένα τεράστιο πλεονέκτημα

Εξειδικευμένες αναλύσεις και σαρώσεις

Για την ακριβή διάγνωση ορισμένων παθήσεων, απαιτούνται συγκεκριμένες σαρώσεις και αναλύσεις. Ενώ οι δημόσιοι φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης χρεώνουν επιπλέον για αυτά, οι ιδιωτικοί ασφαλιστικοί οργανισμοί μπορεί να καλύψουν το κόστος και να σας εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Μεγαλύτερη Ποικιλία

Με έναν ιδιωτικό πάροχο, μπορείτε να επιλέξετε τα πλεονεκτήματα και τις καλύψεις που χρειάζεστε, σε αντίθεση με τα δημόσια συστήματα υγείας που προσφέρουν κατά κανόνα, πιο γενικά πακέτα.

Μείωση χρόνου αναμονής

Οι χρόνοι αναμονής είναι επίσης σημαντικά μικρότεροι για ασθενείς με ιδιωτικά σχέδια υγείας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να δείτε έναν γιατρό, έτσι μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία νωρίτερα.

Ο δικός σας χώρος

Μερικοί πάροχοι προσφέρουν ιδιωτικά δωμάτια ή ιατρικές εγκαταστάσεις στους ασφαλισμένους τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε με άλλους ασθενείς καθώς αναρρώνετε, κάνοντας πιο εύκολη την περίοδο αποθεραπείας σας.

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!