Επεξήγηση Ισόβιας Ασφάλισης Ζωής

Κριτικών Εθνικής

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές όταν μιλάμε για ασφάλειες ζωής αυτές τις μέρες, που είναι εύκολο να αισθάνεστε μπερδεμένοι όταν σας τις παρουσιάζουν. Εάν ενδιαφέρεστε για ισόβια ασφάλιση, θα σας το αναλύσουμε, για να είναι ευκολότερο να το κατανοήσετε.

Τι είναι η Ισόβια Ασφάλιση Ζωής; Οι κριτικές της Εθνικής σας δείχνουν όλη την αλήθεια (Κριτικών Εθνικής).

Η ισόβια ασφάλιση ζωής είναι μια πολιτική που έχει μία χρηματική αξία και σας παρέχει προστασία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Υπάρχουν δύο βασικά οφέλη που συνδέονται με την ισόβια ασφάλιση ζωής: η παραδοσιακή αποζημίωση που καταβάλλεται στον δικαιούχο της επιλογής σας σε περίπτωση θανάτου και τα μετρητά που συγκεντρώνονται μακροπρόθεσμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποταμίευση ή ως δάνειο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η βασική διαφορά μεταξύ της ισόβιας ασφάλισης ζωής και της μακροπρόθεσμης ασφάλισης ζωής είναι η αξία των μετρητών που εξηγείται παραπάνω, καθώς και το γεγονός ότι η ισόβια ασφάλιση ζωής σας καλύπτει για όλη σας τη ζωή. Η μακροπρόθεσμη ασφάλεια ζωής σας καλύπτει μόνο για το χρονικό διάστημα που ορίσατε, το οποίο συνήθως διαρκεί από πέντε έως 30 χρόνια. Μόλις εκπνεύσει αυτή η χρονική περίοδος, πρέπει είτε να αναζητήσετε μια εντελώς νέα πολιτική είτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα πολιτική σας εάν έχετε τα μέσα για να την ρυθμίσετε όπως την είχατε ρυθμίσει κατά την αρχική περίοδο.

Σύγκριση Κόστους

Επειδή η ισόβια ασφάλεια ζωής φέρει την χρηματική αξία και σας καλύπτει για όλη τη ζωή σας, τα ασφάλιστρά σας θα είναι αυτόματα υψηλότερα. Επιπλέον, οι ασφαλιστές λαμβάνουν υπόψιν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές όταν αποφασίζουν τα ασφάλιστρα ενός κατόχου ασφαλιστηρίου. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος (όπως: καπνιστής, μη υγιής, υπέρβαρος, χρόνιες ασθένειες κ.λπ.) τόσο υψηλότερο ποσό θα πληρώσετε. Δεδομένου ότι η ισόβια ασφάλιση ζωής καλύπτει τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής και όχι μια σύντομη χρονική περίοδο, οι ασφαλιστές πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα ασφάλιστρα είναι κερδοφόρα, αφού εγγυάται ότι θα καταβληθεί επίδομα θανάτου.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την ισόβια ασφάλιση ζωής, διαβάστε τις κριτικές της Εθνικής (Κριτικών Εθνικής).

 

Scroll to top

Contact us for more details

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!